Salater

Spinatsalat med rød spidskål

image_print

Sådan en flot og farverig salat springer altid lige i øjnene på en. Herhjemme har flotte salater og grøntsags-snacks altid været et hit. Faktisk også den måde at jeg kunne få teenageren til at smage og spise grøntsager på, da hun var lille. Jeg har været heldig ikke at have en kræsen datter, og en der tør smage på næsten alt. Jeg vil vove at påstå, at jeg er mere kræsen end hende, for tro det eller ej så er jeg en meget kræsen madblogger – haha. Det bliver jeg tit drillet med af min omgangskreds, og jeg elsker det – haha. Jeg har aldrig været bange for at smage på forskellige madvarer. Jeg er bare godt og grundig kræsen. Jeg kan f.eks ikke fordrage kaffe men elsker duften af det. Jeg kan ikke lide ananas men er vild med smagen af det. Svampe skal helst blive i skovbunden, eller hvor de end gror? Jeg kan så godt lide en svampesauce uden svampe. Ja, sådan kan jeg blive ved – haha. 
Jeg håber, I kan lide den her flotte salat, for den kan jeg spise hele tiden.

Ingredienser: 
Til 4-5 personer.

  • 100 g frisk spinat. 
  • 150 g rød spidskål.
  • 100 g granatæblekerner.
  • 100 g Puck ost/salatost.
  • Lidt koldpresset rapsolie 
  • Salt og peber og evt. Nicolas Vahé grøntsagskrydderi (et “must have” i køkkenet)

Fremgangsmåde:

  • Skyl spinaten og læg den på et fad.
  • Snit spidskål fint og vend det rundt i spinaten. 
  • Drys med granatæblekerner og smuldre Puck osten ud over.
  • Kom lidt rapsolie over og drys med lidt salt og peber og evt. grøntsagskrydderi lige inden servering.

Tip: Hvis du ikke kan lide granatæble kan du udskifte kernerne med ærter.

Så nem og flot salat.

Velbekomme

image_print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *