Appetizers

Sprøde blomkålsbomber

image_print

Forleden var jeg til tøsehygge aften hjemme ved min søster og ingen hygge uden MAD. Og gerne inden for det vegetariske-køkken. Så er både hende og jeg i himlen. Anita, som min lillesøster hedder, serverede de her vildt lækre sprøde blomkålsbomber og jeg skal da lige love for at de fik ben at gå på. MUMS altså. De får top karakter i sprødhed.
I min udgave har jeg tilføjet lidt ekstra krydderier, men i princippet kan du bruge dem du har lyst til. 
Så hvis du er vild med blomkål, kan jeg VARMT anbefale de her bomber som jeg har valgt at kalde dem. 

Ingredienser:

  • 1 blomkålshovede.
  • 1,5 dl hvedemel.
  • 2 dl mælk.
  • 1 tsk. Hvidløgspulver.
  • 1 tsk. Løgpulver.
  • 2 tsk. Paprika.
  • 1 tsk. Salt.
  • 150g cornflakes. 

Fremgangsmåde:

  • Rør mel og mælk godt sammen, så der ikke er nogen klumper.
  • Tilsæt alle krydderier.
  • Blend cornflakes groft. Det må ikke blive til pulver.
  • Skær blomkål i buketter i den ønskede størrelse.
  • Dyb blomkål i melblandingen og derefter i cornflakes og sæt dem på en bageplade beklædt med bagepapir. 
  • Bages i ovnen ved 200grader varmluft i 20 til 22 minutter. 
  • Serveres gerne med en cremefraiche blandet med en chilisauce.  
Ingredienser
Den færdige melblanding
Blend cornflakes groft
Skær blomkål i buketter
Dyb i melblandingen
Så i cornflakes
Og på en bageplade
Bages ved 200grader varmluft i 20 til 22 minutter og så er der sprøde blomkålsbomber
Top karakter i sprødhed
image_print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.