Aftensmad

Gnocchi i fad med chorizopølse

image_print

Det er ikke ret længe siden at vi fik øjnene op for de små banditter til gnocchi og jeg må indrømme at jeg ikke forstår det først er nu. Nøj hvor er de altså gode. De er en perfekt erstatning for almindelige kartofler eller pasta og så tager de virkelig ingen tid at tilberede. 
Lige siden jeg smagte gnocchi første gang har jeg haft den her ide om at mixe dem sammen med en chorizopølse og i et fad med noget grønt og ost. Det er der så kommet den her opskrift ud af og den er vi ret glade for herhjemme. Jeg serverer selvfølgelig en god omgang salat og noget lækkert brød til. 

Ingredienser:
Til 4 personer.

  • 500 g gnocchi
  • 200-250 g chorizopølse
  • 1 stor rød peberfrugt
  • 1 rødløg
  • ¼ l madlavningsfløde
  • 140 g tomatpure (den på dåse)
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 2 hvidløg
  • Salt og peber
  • 1 bøf-mozzarella til toppen

Fremgangsmåde: 

  • Skær peberfrugt i tynde strimler og løg i den ønskede størrelse. 
  • Skær chorizopølse i tern eller skriver. 
  • Kog gnocchi efter anvisning på pakken og sigt vandet fra. 
  • Kom lidt fedtstof på en pande og svits peberfrugt og løg i nogle minutter.
  • Pres hvidløg i grøntsagerne og tilsæt lidt salt og peber. 
  • Vend det hele godt rundt og svits yderligere nogle minutter.
  • Kom de svitsede grøntsager i et fad sammen med de tilberedte gnocchi.
  • Vend det forsigtigt rundt i fadet og tilsæt så chorizopølse, tomatpure, hakkede tomater og fløde og vend det hele forsigtigt rundt igen. 
  • Pluk mozzarella og fordel det udover fadet. 
  • Varmes i ovnen ved 200 grader varmluft i 30 minutter. 
Kom de svitsede grønsager i et fad og vend gnocchi i.
Tilsæt chorizo, tomatpure, hakkede tomater og fløde og vend det forsigtigt rundt.
Pluk bøf mozzarella udover. Varmes i ovnen ved 200 grader varmluft i 30 minutter.

Jeg beklager de lidt dårlige billeder. Der vil blive taget nye og lagt ind.

image_print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.