Syltede rødløg
juli 10, 2020
Syltede rødløg er næsten et “must have” i vores køleskab. Det er egentlig min søster Anita, der i sin tid præsenterede løgene for mig. Først skulle jeg bare overhovedet ikke have det sure skidt i min mund… MEN det trækker jeg tilbage. De smager jo psyko godt som tilbehør til næsten alt. Prøv dem lige på en dyrlægens natmad, på hotdog, i burgeren, oven på salaten, på en spegepølsemad, som tilbehør til tapas bordet… arrrmen jeg kunne blive ved.
De er så overdrevet lette at lave – så kom du bare igang.
Ingredienser:
- 2 dl eddike
- ½ dl sukker
- 2 til 3 små rødløg
- Evt. lidt peberkorn
Fremgangsmåde:
- Skræl løgene og skær dem i meget tynde skiver (brug evt. et mandolinjern).
- Kom løgene i et glas.
- Kom eddike og sukker i en gryde.
- Kog op til sukkeret er opløst.
- Hæl eddikeblandingen over løgene.
- Sæt låg på glasset og sæt det på køl.