Salater

Kikærtesalat med feta og citrondressing

image_print

En virkelig nem og mættende salat og så tager den ingen tid at lave. Så den er perfekt hvis det hele skal gå lidt hurtigt.
Kikærtesalaten er perfekt madpakken og til de kødfrie aftner. Jeg servere gerne et stykke brød med pesto på, til salaten.

Ingredienser:
Ca 3 – 4 personer.

  • 1 dåse kikærter.
  • 200g. Feta/salatost.
  • 250g. Cherrytomater i halve.
  • 150g. Agurk.
  • 50g. Snittet forårsløg.
  • 1 potte persille.

Dressing:

  • 3 spsk. Olivenolie.
  • 1 tsk. Honning.
  • Saften af en halv økologisk citron.
  • ½ tsk. Dijon sennep.

Fremgangsmåde:

  • Dræn kikærter og skyl dem godt.
  • Tag indenmaden ud af agurken og skær den i mindre stykker.
  • Skyl persille og hak det fint.
  • kom kikærter, feta, de halve cherrytomater, agurk, forårsløg og persille i en skål og vend det hele godt rundt.
  • Bland alle ingredienserne sammen til dressingen, husk at smage til om den skal lidt mere af nogle af ingredienserne.
  • Vend dressingen i kikærtesalaten.
  • Top evt. salaten med lidt frisk revet citronskal.
Tag indmaden ud af agurken
Ingredienserne
Velbekomme
image_print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *