Djævle æg
De her små banditter er ret så nye for mig. Faktisk første gang jeg fik dem, var min mund ved at brænde da fyldet var fuld af tabasco og chili….puhaaa. Jeg er på ingen måde god til stærk mad, så der gik lige noget tid før jeg selv syntes jeg kunne ånde og smage noget igen. Haha.
Det er typisk mig når jeg smager på noget nyt og spændene at jeg skal til at prøve mig frem med min egen visioner. Det blev også tilfældet med de her djævle æg.
Jeg har pænt sprunget tabasco og chili over, men derimod brugt en karry med lidt bid i. Så æggene kommer til at bide lidt uden at være stærke. Vil du gerne prøve den stærke udgave af djævle æg, ja så lan jeg kun sige at du skal smage dig frem under processen.
Det samme har jeg gjort for at finde frem til den rette mængde af karry og salt i min udgave. Så mængden af krydderierne er kun vejledende i denne opskrift.
Djævle æg er god til frokostbordet eller bare som appetizers.
Måske et godt bud på til julefrokost, påskefrokost eller pinsefrokost.
Ingredienser:
8 stk
- 4 hårdkogte æg.
- 2 spsk. mayonaise.
- 1 lille tsk Dijon sennep.
- 1 tsk god karry.
- 1/2 tsk paprika.
- Salt og peber.
- Purløg til pynt.
Fremgangsmåde:
- Halvere de hårdkogte æg og tag blommen ud.
- Kom blommerne i en skål og bland mayonaise, Dijon sennep, karry og paprika i.
- Rør det hele godt rundt og smag til med salt og peber og evt mere karry.
- Kom blandingen i en sprøjtepose med en stjernetyller.
- Sprøjt ned i de tomme æggehvider.
- Drys med purløg og server.