Grillet spidskål med bacon og hvidløgost
Et hurtigt og lækkert alternativ som tilbehør i stedet for salat. Okay hvis du er lige så glad for grøntsager som vi er, laver du nok en skål salat alligevel..fnis.
Vi er som skrevet ret glade for alt grønt og vi kan køre træt i altid at lave salater eller grøntsagesblandinger som tilbehør til vores mad eller hvor det er en del af hovedemåltidet. Derfor er vi blevet mega fan af grillet spidskål.
Du behøver ikke starte grillen, du kan sagtens tilberede dem i ovnen. Der skal de ca have 20 til 30 minutter ved 200 grader varmluft. Jeg har flere gange grillet spidskål uden bacon og uden hvidløgsost. Her vil jeg anbefale at pensel spidskålen godt med en olie fx. hvidløg eller olivenolie og krydre dem godt med salt, peber og dit yndlings krydderi.
Hvis du har lidt parmesanost i overskud så top de færdige spidskål med dette, inden du serverer dem. Det er så MUMS.
Ingredienser:
- 1 spidskål.
- Hvidløgsolie eller spary.
- Hvidløgssmøreost.
- 150g bacon i skiver.
- Salt og peber.
Fremgangsmåde:
- Skyl spidskålen. Tag evt de første blade af.
- Skær Spidskålen i 4 stykker. OBS skær ikke bunden af spidskålen. Så falder kålen fra hinaden og bliver umulig at holde sammen på(snakker af erfaring haha).
- Pensel kålen med olien.
- Fordel smøreosten ind imellem bladene på kålen.
- Krydre nu med salt og peber.
- Rul bacon lidt stramt omkring.
- Så er de klar til at blive grillet. Start med at ligge rygsiden af kålen på grillen.
- velbekomme.