Grøn salat med bælgfrugter og honningdressing
februar 11, 2022
Jeg ret glad for den her salat. Den passer perfekt til en kødfri aften eller til madpakken. Nogle vil nok syntes der skal mere power på dressingen og der kan jeg kun anbefale at, hvis man øger mængden skal du smage til undervejs. Det vil jeg så sige at man altid skal når man laver mad og specielt de her dressinger til salater.
Ingredienser:
3 til 4 personer.
- 200g rå pasta.
- 250g ærter.
- 250g edamamebønner.
- 2 håndfulde rucola.
- 125g sukkerærter skåret i tynde strimler.
- 1 dåse kikærter.
- 150g goudaost.
- Ca. 30g groft hakket mandler.
Dressing:
- 1 spsk honning.
- 1 tsk. Æblecidereddike.
- 1 tsk. dijonsennep.
- ½ dl koldpresset rapsolie.
- Lidt salt og peber.
Fremgangsmåde:
- Kog pasta efter anvisning på posen og lad det køle helt af.
- Skær goudaost i tern.
- Hæld vandet fra kikærterne og skyld dem godt.
- Bland pasta, ærter, edamamebønner, rucola, goudaost og sukkerærter skåret i tynde strimler sammen.
- Bland alle ingredienser sammen til dressingen. Husk at smage til.
- Vend dressingen sammen med salaten og top med de groft hakkede mandler.
Forrige