Hindbærtærte
september 24, 2020
I min have er der tonsvis af hindbær i øjeblikket. Aldrig har jeg haft så mange. Teenageren har gjort et forsøg på at rippe buskene for bærrene, men det er endnu ikke lykkedes hende.
Vi elsker kage, og en hjemmebagt kage overlever ikke særligt længe herhjemme. Uden lyv kan jeg bage en om formiddagen, og om aftenen er den væk.
Derfor er den her virkeligt nemme hindbærtærte perfekt. Jeg kan få at bage den flere gange om dagen, da den virkelig er hurtig at lave.
Server gerne tærten med flødeskum, creme fraiche eller flødecreme.
Ingredienser:
Til 5-6 personer.
- 160 g sukker
- 2 æg
- 100 g hvedemel
- 200 g friske eller frosne hindbær
Flødecreme:
- ¼ l fløde
- 100 g creme fraiche
- 1½ spsk. flormelis
Fremgangsmåde:
- Pisk æg og sukker skummende.
- Tilsæt hvedemel og rør det godt.
- Smør en tærteform på ca. 25 cm med smør og fordel dejen.
- Fordel hindbærrene ovenpå på dejen.
- Bag tærten ved 200 grader varmluft i 25-30 minutter.
Flødecreme:
- Pisk fløden stiv og vend creme fraiche i.
- Smag til med flormelis.
Tak til Inger for at være en god inspirationskilde.
Forrige