Kyllingepande med karry mix
Dette blogindlæg indeholder reklame.
Jeg har nævnt hende før i en opskrift, og nu gør jeg det igen. Min svigerinde kan altså bare det der med at bikse alt muligt sammen og få det til at smage fantastisk. En gang om måneden mødes vi og spiller bob. JA, du læste rigtigt – BOB… haha. Et stærkt undervurderet spil. I første omgang spiller vi om, hvem der skal give aftensmad ved næste bob aften, så der er dyb koncentration. Både min mand og svigerinde er kæmpe konkurrencemennesker og lever sig virkelig meget ind i spillet, og det går ikke altid stille for sig – haha.
Ved sidste bob aften spillede vi ved min svigerinde og hendes familie. Så i kan nok regne ud, hvem der vandt sidste gang og faktisk også denne her gang… yeahhh.
Vi startede med en lækker velkomstdrink, og så blev der fra køkkenet råbt værsgo’.
Menuen var en virkelig lækker omgang kyllingepande godt med grøntsager. Det smagte mega godt, og jeg begyndte jo selvfølgelig at spørge ind til retten. Maiken, der er et ”hemmelig” krydderi i, du ved den der fra Pazil? Og så vidste jeg godt hvad hun snakkede om, nemlig Pazil Karry Mix.
Det skal lige siges, at jeg er helt skudt i Pazil’ produkter og er en flittig bruger af dem og kan kun varmt anbefale både deres pesto-blandinger, olier, sennep og krydderier. Hvis I skulle have lyst til at prøve nogle af deres produkter så brug rabatkoden TUTTIMAD – så giver Pazil Jer 10% i rabat.
Her kommer opskriften på en virkelig nem og velsmagende aftensmad.
Ingredienser:
Til 4 personer.
- 500 g kyllinginderfilet
- 150 g bacon i tern
- 2 fede hvidløg
- 1 porre
- 1-1½ rød peberfrugt
- 3 mellemstore gulerødder
- ½ l madlavningsfløde
- 1-1½ spsk. Pazil Karry Mix
- Salt og peber
Fremgangsmåde:
- Snit porre, rød peberfrugt og gulerødder i de ønskede størrelser.
- Skær kyllinginderfilet i tern.
- Steg bacon halvfærdigt i en gryde, wok eller sauterpande og læg det over på en tallerken med et stykke køkkenrulle.
- Steg nu kyllingestykker sammen med karrymix.
- Når kyllingestykker er stegt færdig, så hæld det over på tallerken til baconen.
- Kom nu lidt olie på panden, og svits alle grøntsager sammen med pressede hvidløg, lidt salt og peber. Det tager nogle minutter. Når grøntsagerne er svitsede, så tilsæt bacon og kylling og evt. ½ spsk. mere Karry Mix.
- Tilsæt fløden og lad det simre i 10 minutter. Smag det til med salt, peber og måske mere Karry Mix.
Serveres med spinat båndpasta.
Som tilbehør til denne ret kan du servere en broccoli, der er lynstegt på panden med en masse krydderier, eller bare en god omgang salat.