Melon-salat med saltristede græskarkerner
maj 22, 2020
Man ved bare, sommeren er på vej, når man kan købe nogle gode røde saftige meloner. Melon er efterhånden en fast del på bordet til vores aftensmad. Enten som skiver eller som en del af salaten.
Jeg elsker at kombinere frugt og salat. Både fordi det smager godt, men også fordi det ser så indbydende og appetitligt ud. Jeg toppede denne salat med mine saltristede græskarkerner.
Opskriften er til ca 3 til 4 personer.
Ingredienser:
- Cirka en halve pose rucola.
- 1 hjertesalat
- 1 til 2 forårsløg
- Puk ost/salatost/feta
- Vandmelon (mænge efter behov) – jeg brugte omkring 2 hele skiver af en lille melon
- 2 spsk. koldpresset rapsolie
- Salt og peber
- En håndfuld saltristede græskarkerner
Fremgangsmåde:
- Skyld og tør rucola og anret det på et fad.
- Skyld og skær hjertesalaten ud i tynde strimler og bland det med rucola.
- Forårsløg skæres i tynde skiver og blandes i salaten.
- Melonen skæres i den ønskede størrelse og vendes forsigtigt i salatblandingen.
- Smuldr puk osten over salaten. Hvis der bruges fetatern, så fordel disse.
- Top salaten med rapsolie, lidt salt og peber og til sidst de saltrisede græskarkerner.
Velbekomme
Forrige
Baconflutes
Nyere