Thomas´ Amerikanske pandekager
Vi er meget beriget med gode venner og endnu bedre er at, de alle er ligeså madglade som vi er. Faktisk er de nogle af mine bedste inspirationskilder og jeg lære så meget af dem.
På nogle af vores fælles campingture, er morgenmaden noget af det vigtigste og der må absolut ikke mangle noget som helst. Det var her jeg første gang fik Thomas` Amerikanske pandekager og lige siden er de et must have til alle campingmorgner, til brunch eller bare til en morgenmad hvor man lige har lidt ekstra overskud. Pandekagerne kan sagtens laves dagen før og opvarmes kort i ovnen.
Nu har jeg langt om længe fået opskriften af ham, da jeg så gerne vil dele den med jer.
På billederne ser i jeg bruger mine små pander fra De Buyer, men det behøver du ikke. Panderkagerne bliver ligeså gode på en almindelig pande.
Ingredienser:
mellem 10 – 12 pandekager.
- 2 dl mælk.
- 2 æg.
- 50g smeltede smør.
- 175g hvedemel.
- 2 tsk. bagepulver.
- 2 spsk. sukker.
- Et nip salt.
- fedtstof til panden.
Fremgangsmåde:
- Kom hvedemel, bagepulver, sukker og salt i en skål og bland det let sammen.
- Tilsæt mælk, æg og det smeltede smør i mel blandingen og rør det rigtig gost sammen. Brug evt en el-pisker.
- Smelt lidt fedtstof på en pande og kom lidt pandekagedej på. Jeg kan have ca. 3 stk. på en stor pande.
- Vend pandekage efter nogle minutter.
- Så er der Amerikanske pandekager ala Thomas.