Salater

Bulgursalat med karry

image_print

Denne her salat er perfekt som tilbehør til noget kylling, oven på fladbrød, i tortillas og sidst men ikke mindst som madpakke.  
Jeg bruger den mest som tilbehør og til madpakken toppet med lidt almindelig cremefraiche eller yoghurt. 
Når manden får salaten med på madpakke, er der godt med kyllingestykker eller skinketern i. Jeg derimod kan godt undvære kødet.

Ingredienser:
4 personer. 

  • 3 dl. bulgur.
  • 8 dl. vand.
  • 1 tsk. groft salt.
  • 1 hønsebouillon.
  • 1 ½ tsk. karry.
  • 1 stor håndfuld frisk spinat.
  • 100g feta.
  • Soltørrede tomater, mængde efter eget valg. 

Fremgangsmåde:

  • Skyl bulgur godt under koldt vand. 
  • Kom bulgur, vand, groft salt, hønsebouillon og karry i en gryde. 
  • Kog op og lad det koge i 18 til 20 minutter ved middelvarme. 
  • Når bulgur er kogt færdig, så lad det køle helt af. 
  • Hak spinat groft vend det rundt i den kolde bulgur sammen med feta og soltørrede tomater. 
  • Server.

TIP: Kan du ikke lide soltørrede tomater, brug da gerne helt almindelige. 

Ingredienser
Skyl Bulgur godt under koldt vand
Kom Bulgur, vand, groft salt, hønsebouillon og karry i en gryde og kog op
Lad det koge ved middelvarme i 18 til 20 minutter. Køl den færdige bulgur helt af
Hak en god håndfuld frisk spinat groft
Vend Spinat, feta og soltørrede sammen med den afkølede bulgur.
Link til fladbrød. Tryk på billede
Link til mine semitørrede tomater. Tryk på billede
image_print

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *