Tilbehør

Flødestuvet kartofler ala Tutti

image_print

Det her må nok være nogle af de nemmeste flødestuvet kartofler der findes. Jeg har toppet kartoflerne med løg, men dette kan du undlade hvis du ikke er til det. Så i princippet bruger du kun tre ingredienser eller 5 med salt og peber.

Ingredienser:
4 personer.

  • 1 kg kartofler.
  • 1/2 liter fløde 38%.
  • 1/2 Mornaysauce.
  • 1 stort løg(kan undlades)
  • salt og peber.

Fremgangsmåde:

  • Skræl kartoflerne og skær dem i ca 0.5cm tykke skiver.
  • Fordel kartoflerne i et ovenfast fad og krydre dem godt salt og peber.
  • Bruger du løg så skær det i ringe og fordel dem nu over kartoflerne.
  • Tilsæt først mornaysauce og dernæst fløde over kartoflerne.
  • Varmes i oven ved 200grader varmluft i ca 1 time og 15 minutter. Måske mere eller mindre. Mærk efter undervejs om kartoflerne er møre.
Ingredienser
Fordel kartoflerne i et fad og krydre med salt og peber
Hvis du bruger løg, så top kartoflerne med dem

Fordel først Mornaysauce og så fløde over kartoflerne
Klar til ovnen. Varmes ved 200grader varmluft i ca 1 time og 15 minutter

image_print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *