Appetizers

Indbagte rejer

image_print

Det her nok en de nemmeste appetizers jeg nogensinde har lavet og nok også den der er mest populær blandt venner og familie.
Og okay, har der været et kanon tilbud kæmpe vannamei rejer så bliver de lavet til aftensmad med noget gnavegrønt og aoli. Det holder MAX på min hjemmefront.

Ingredienser:

  • 300g ukogte Vannamei rejer.
  • 1 rulle butterdej.
  • Hvidløgsmør eller krydderute.
  • 1 æg til pensling.

Tilbehør:

  • En god aoli.

Fremgangsmåde:

  • Er der skald på de ukogte rejer, skal denne af.
  • Rul butterdejen ud og skær den i ca 1 cm tykke strimler.
  • Kom lidt smør på rejen og rul et stykke butterdej omkring rejen.
  • Kom alle rejerne på en bageplade med bagepapir og pensel butterdejen med sampisket æg.
  • Varm rejerne i en forvarmet på 180grader varmluft i ca 18 til 20 minutter.
  • Lad de indbagte rejer køle lidt af inden servering.
Ingredienser plus et æg
Pil skalden af rejerne hvis de sådan en
Rul butterdejen i strimler
Kom lidt smør på rejerne
Rul et stykke butterdej omkring rejen
Pensel rejerne med æg inden de kommer i ovnen
Så er der indbagte rejer
image_print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *